Post by stocymhertincle on Mar 9, 2022 6:28:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogemlərin kilidini açın ▞▞▞
▞▞▞ Hero Factory - Idle tycoon 2022 version ▞▞▞
Extreme SUV Driving Simulator Αγώνες bwt
Hero Factory - Idle tycoon Simulácie vlz
Lost bütün irəliləyişlər 1100-dən çox mərhələ irəliləyişinə malik idi və bu oyuna 100$-dan çox pul qoyulmuşdur. Bulud tərəqqinizi avtomatik saxlamır, ona görə də hazırda cavab və pulun geri qaytarılmasını gözləyən buna hazır olun.
Oyunlar nə üçün yaxşıdır. Bu yaxşı sənət üslubu ilə boş bir oyundur. Ağlınızı partlatmaq fikrində deyilsiniz, ancaq vaxt öldürmək lazım olduqda əyləncəli olacaq.
Hero Factory - Idle tycoon Симулационни dlh
Hero Factory - Idle tycoon سیمولیشن ivdt
Mən oyunu bəyənirəm, lakin hər dəfə sonra geri qayıtmağa və oynamağa cəhd edəndə o, oflayn qazandıqlarımın üstündən yüklənməyəcək. Heç bir şey görünmür, sadəcə olaraq boş qalır və mənə heç nə etməyə icazə vermir, xahiş edirəm bunu düzəldin.
Əla oyundur, lakin afk mükafatlarını toplamaq, döyüş/xarakter alqı-satqısı sekmesinde olmasanız işləmir. Zəhmət olmasa düzəldin
Əyləncəlidir, lakin səviyyə 4 mümkün deyil
Oyun vicdanla çox ağıllıdır və ancaq bir şey odur ki, boss səviyyələri sizi qabaqlayır. Bununla demək istədiyim odur ki, müdirlər adətən daha da güclənəcəklər və çox sürətlə güclənəcəklər. Beləliklə, siz uzun müddət bu patronda ilişib qalırsınız ki, nəhayət onu öldürmək və başqa bir güclü boss əldə etmək. Oyun həmçinin tutorial üçün daha yaxşı təlimat tələb edir. Sanki super qolemlə mübarizə aparıram və güc gücləndiricilərini necə təkmilləşdirəcəyimi bilmirəm. Robot və ya El Dorado kimi. Zəhmət olmasa mənə deyin ki, daha da irəli gedə bilərəm
Yaxşı ki... medal birdən-birə eksponent olaraq düşdü, mən 40-60 milyon civarında idim, birdən bu gün 4 milyon aldım, hətta hücum statistikamı təkmilləşdirə bilmədim, nə oldu???
Ümumi oyun vaxt keçirmək üçün yaxşı bir yol idi, çünki əksər boş oyunlar olduğu kimi, bu oyunla bağlı problemim oyunun hər 5 dəqiqədən bir təsadüfi bağlanmasıdır. Mən oynayacağam və oyun sadəcə kəsilir. Əgər onlar bu problemi həll edə bilsələr, daha yüksək rəy verəcəyəm.
Zəhmət olmasa oyunu optimallaşdırın, sadəcə oyuna daxil olmaq və oflayn mükafat toplamaq mənə 5 dəqiqədən çox vaxt apardı və bəzən hətta xəta və bağlanmağa məcbur oldu.
Möhtəşəm boş oyun. Şübhəsiz ki, oynadığım ən yaxşılardan biridir. Tərəqqi mükafatlandırıcı hiss edir və kristal birləşməsi vaxt keçirmək üçün əyləncəli bir yoldur. Bütün reklamlar isteğe bağlıdır, lakin bəzilərində mükafatlar əslində buna dəyər. Belə bir əyləncəli cilalanmış oyun hazırlamaq üçün tərtibatçıya rekvizit!!!
Oyun, canavarın nədənsə artıq zərər görməyəcəyi reydlərdəki nöqtəyə çatana qədər əla vaxtdır.
Əyləncəli idi, lakin tez-tez qəzaya uğradı, indi hətta yüklənməyəcək. İndi artıq istifadə edə bilmədiyim şeylərə təxminən 12 dollar xərcləmişəm, çünki oyun 8 saatlıq oyun müddətindən sonra pozulur.
Mən bir paket üçün üç dəfə ödəniş alana və heç vaxt almayana qədər əyləncəli bir oyun idi. Mən şirkətə iki e-poçt göndərdim və ümumiyyətlə nəzərə alınmadı. İlkin e-poçtdan üç həftə keçdi və mən heç bir geri ödəməni bir yana qoyaq, heç bir təsdiq də almamışam. Pulunuzu bu tərtibatçıya sərf etməyin.
Mən oyundan həzz alıram. Tətbiq satınalmalarında aqressiv reklamlar, satın almaq üçün aqressiv təkan yoxdur, mənim yeganə şikayətim odur ki, kaş ki, qiymətli daş zibil sahəsi olsaydı, beləliklə ovsunlamadan qiymətli daşlardan qurtula bildim, çünki avadanlıqlarımın əksəriyyəti hətta təkmilləşdirmələrdən sonra da maksimum səviyyədədir. Və 4 ulduzu 5 ulduza yüksəltməyin qiymətində azalma olmalıdır, çünki 81 bir az çoxdur, xüsusən 3-dən 4-ə 27-dir. Əgər onu 60-a endirsəniz, bu, daha az dəhşətli daşlama deməkdir. Həm də macəra xəritəsinin davamıdır, çünki əslində 700-də bitir
Hero Factory - Idle tycoon Симулационни dlh
Bu oyun SUPER əyləncəlidir. Başlayan kimi aludə oldum. Bu, sizi reklamlara baxmağa məcbur etmir və əgər bunu etsəniz. Onlar buna dəyər! Bu oyunu sevirəm! Əla işdir!!
Yükləmə ekranında ilişib qalır və oynatmaq mümkün deyil. Mən sildim, sonra yenidən quraşdırdım, lakin bu, problemi həll etmədi. Zibil.
Mən reklamsız Verizon-u almışam və 99 sentə paket almışam və onlardan heç birini almamışam.
Sevimli kiçik boş oyun. Cəmi bir gündən azdır ki, oynayıram, amma onu açanda mənə elə gəlir ki, həmişə görüləsi iş var.
260-da ilişib keçə bilmir, sonsuz döngə kimi görünür. Super gücləndi və mən son 4 gün oynadığım kimi bütün dalğaları və patronları öldürdüm. 260-da ilişib qaldım. Şadam ki, bu qüsurlu oyuna heç bir pul xərcləməmişəm.
İndiyə qədər ən çox sevdiyim boş oyunlardan biri. Bu, əllər və aktiv oyun arasında gözəl bir qarışıqdır. Bu, vizual olaraq cəlbedicidir və musiqidən həzz alıram. Yaradıcı bu oyunu daha yaxşı etmək üçün daim çalışır və mən döyüş keçidində həyəcanlanmasam da, pulsuz materialı tamamlamaq üçün rahat vaxt məhdudiyyəti var (bu yazının yazıldığı vaxt.) Bu oyunu balina ilə tutmağa ehtiyac yoxdur. mənim kimi, amma aktiv olaraq reklamın silinməsini almağı məsləhət görürəm. Buna çox dəyər və vaxtınızı geri qaytaracaqsınız.
Bütün server taymer sıfırlamaları qarışıqdır. Taymer sıfırlandıqda heç nə təzələnmir. Sıfırlama: gündəlik mağaza, basqın, vaxt səyahəti, daş mina.
Yaxşı afk oyunu. Yeganə çatışmazlıq demək olar ki, hər şey üçün reklamdır. Onları izləməyə ehtiyac yoxdur, lakin bu kömək edir; hələ çox və yorucu olur.
Bu oyunda çoxlu döyüşlər var və siz qəhrəmanlarınızı ən yaxşısına qədər təkmilləşdirəcəksiniz. Oyun mənim üçün çətin və ya pis deyil. Oyunda heç bir səhv və ya düzəldilməli olan şeylər yoxdur. Beləliklə, mən həqiqətən oyunun zəhmli olduğunu düşünürəm və ümid edirəm ki, sizin üçün də eyni olacaq.
Əyləncəli boş oyun, lakin çoxlu reklam. Onlardan necə qaçmağı çox asanlıqla öyrənə bilərsiniz, amma mən onlara baxmağa çalışıram, tərtibatçılar da yeməlidir, elə deyilmi?
Mən bu oyunu sevirəm, uzun bir iş günündən sonra həqiqətən kömək edir və oynamaq çox sadədir. Ən çox sevdiyim hissə kristalları birləşdirmək idi!
Nədirsə. Siz bundan həzz alırsınız və pul və vaxt sərf etmək istəyirsiniz. Olmasaydı, narahat etməzdim. Oyunun özünü məhdudlaşdırdığını hiss edin. Başqa bir boş oyun. Ümid edirik ki, reklamlara baxmaqdan zövq alacaqsınız.
Görünən odur ki, yaradıcı öz oyununu sevir. İstəmədiyim və hər şeyin istifadəçilərin zövqünü oxşayan bir reklamı izləmək məcburiyyətində deyiləm. Təşəkkürlər dev <3 cazibədar oyun yaratdınız.
Əyləncəli oyun, boş oyunların bütün ən yaxşı hissələrinə malikdir. Amma bu, inanılmaz dərəcədə gecikir və telefonunuzla qarışır və telefonunuzu çox gecikdirir. Mən aşkar etdim ki, Wi-Fi-ı söndürsəniz, daha rahat işləyəcək. Amma yenə də həqiqətən əyləncəlidir.
Bu oyun əvvəllər əyləncəli idi. İndi belə görünür ki, onlar ya qəsdən, ya da bilməyərəkdən irəliləyişi elə bir həddə çatdırıblar ki, oynamağa davam etmək mümkün deyil. Redaktə etmək nəzərdə tutulsaydı, onlar mütləq bunu daha yaxşı həll edə bilərdilər: onlar problemin yarısını həll etdilər, "Tətil Medalının yığılması hələ də əsəbləşmiş və ya pozulmuş kimi görünür" Redaktə: daha yaxşı həll etdi!
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
Nədənsə, hər dəfə oyunu söndürəndə hər şey sıfırlanır, 2x daimi çarpan aldım və o, yenidən almamı istəyir, oyunu bəyənirəm, amma bu xoşuma gəlmir, heç yerə çata bilmirəm
Dondurmağa, çökməyə və irəliləyişimi itirməyə davam edir (buludda qənaət daxil olmaqla), lakin başqa cür əla oyun. Zövqlü idi və pul olmadan təkmilləşdirmələri əldə etmək asan idi.
Mən buna yalnız dörd ulduz verirəm, çünki mən cəmi bir saatdır oynayıram, amma indiyə qədər bu oyun əyləncəli və unikal olub, bunun daha bir darıxdırıcı boş oyun olacağını düşündüm, lakin gözləntilərimi aşdı. Bunu oynadıqdan sonra bu insanların yaratdığı bütün digər oyunları dərhal quraşdırdım.
Ümumilikdə olduqca tipik oyun. Bu sehrli daşlar və başqaları kimi bir neçə gözəl şeyə malikdir, lakin yaxşı vaxt öldürücü / boş oyun. Kaş ki, güclər nə etdiklərini daha aydın göstərsinlər. Yaxşı, mənim alov topum 100%*20 zərər verir. 100% nədən? Həm də superqəhrəman/toyuq qəhrəmanlarının əslində nə etdikləri barədə heç bir fikrim yoxdur, baxmayaraq ki, toyuq qəhrəmanları qaçıb ölməkdən başqa heç nə etmirlər. PvP döyüşləri bir az pozulur, çünki siz sahib olduğunuz tacların miqdarına uyğun gəlirsiniz, lakin ümumilikdə əyləncəli oyun
Bu, xüsusiyyətləri ilə çox əyləncəli bir oyundur və onu demək olar ki, hər zaman oynaya bilərsiniz
Bir həftə ərzində əla idi, lakin indi 13% donur Onlara çatmaq mümkün deyil
Təxminən bir həftə ərzində oyundan çox əylənirdim. Bu gün oyun tam yüklənməyəcək. 13%-də dayandı və orada dondu. Uğursuz telefon yenidən başladıldıqdan sonra. Proqramı silmək üçün seçin. Məlum oldu ki, mənim irəliləyişlərimin heç biri saxlanmayıb və tamamilə yenidən başlamalı oldum. Mən oyunu silmişəm və geri qayıtmayacağam. Ayıbdır, çünki bu, həqiqətən çox əyləncəlidir
Hero Factory - Idle tycoon سیمولیشن ivdt
Video hazir deyil....hec bir mükafat yoxdur.....niye bu menim problemimdi? Həmçinin video gecikirsə və ya donursa, mən də niyə gözləyirəm? Mən əfsanəvim-dən sözün əsl mənasında bir reklam var ki, burada etdiyiniz yeganə şey ona 30 saniyə baxmaqdır. Hərəkət yoxdur, qarşılıqlı əlaqə yoxdur. Heç nə......
Bu oyunu sevirəm! Mən onu yükləməyi çox tövsiyə edirəm, yeganə problem bütün yuvaları doldurduğunuzda döyüşə baxmaqdan başqa heç nə edə bilməyəcəksiniz! O, həm də ruhlandırıcıdır! Bu oyunu hazırlamaqda əla iş! Mən çox sevirəm 😀 😍 ❤
Oflayn valyutanın mükafatlandırılmaması ilə bağlı bir neçə problem var. Siz həmin ekranda oyunu tərk etdiyiniz zaman oflayn valyutanı yalnız mükafatlandırır.
Mən əvvəlcə dedim ki, bu oyun möhtəşəm idi və 4 ulduz verdi və mən bütün bunlarla razıyam və buna 4 ulduz verməyə davam edəcəyəm, lakin yalnız tərtibatçılar oyunu düzgün işə saldıqda, bu, sizə bonuslar və idman zalları üçün baxmaq üçün videolar təqdim edir. və buna bənzər şeylər, lakin sonra siz videoya baxdığınız zaman oyun çökməyə davam edir və mən qiymətli daşlarımı və ya hədiyyəmi almıram, bu dəyişənə qədər bunu bir ulduz kimi qiymətləndirəcəyəm, çünki bu, son dərəcə hədsizdir. və son dərəcə ağırlaşdırıcı sitat gətirirəm
Dərsliyin gecikməsini keçə bilmirəm və əgər dərslik Lance deyilsə, o zaman deyir ki, bu dayanıb və ya bu kimi axmaq bir şey, sən Allah xatirinə belə qəribə dərsliyi keçə bilməyəcəksən.
Vaxt keçirmək üçün oyundan həqiqətən həzz alın, lakin reklam artıq işləmir. Deyəsən, bingo bacarıqlarıdır ki, qalanları da sizə binqo deyil, reklamdan sonra elementi verir. Ümid edirəm ki, sıralanır
Bu, rəvan işləyən əla oyundur. Oyunla bağlı heç bir problemim yoxdur, lakin silah variantı olduqca məhdud görünür. Bundan başqa mən oyunu sevirəm.
Yeniləyin!! İlk baxışım düzəldildi. Mən bu oyunu çox oynamışam. Gündə ən azı 2 saat planlaşdırıram. Bu oyun asılılıq yaradır və əyləncəlidir. İlk baxış: Əyləncəli oyun, lakin 2x sikkə ilə bağlı əsas problem var. Əgər x-i əldən versəniz və o, oyun mağazasını açsa, lənətə gəlmiş 2x sikkə işi sadəcə yox olacaq. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. Mən bundan çox həzz almışam.
Çox əyləncəli və əyləncəli oyun. 10 saata yaxın oynayır və pul xərcləmək üçün heç bir təzyiq hiss etmir. Reklamlar qısadır, bu gözəldir. Mütləq bir az pul xərcləyəcək. (Mən yalnız bu kimi əyləncəli, vaxtıma və puluma dəyər olan oyunlara real pul xərcləyirəm. Və erkən ödəniş divarını vurmayın.) İndiyə qədər onu çox bəyəndim. Yaxşı işlərə davam edin.
Orta boş, ən pis reklamlar. Əksər reklamlarda səssiz rejim yoxdur və siz çıxmadan əvvəl iki dəfə davam edin, 30 saniyədən çox. Amma mənim üçün onu öldürən lal olmamasıdır.