Post by stocymhertincle on Mar 9, 2022 6:19:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها همه را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Merge Battle Car: Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
کیرم توش یک ستاره زیادشه یک بازی کنیه 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
این یک بازی خوب است که می توانید آن را به صورت آفلاین بازی کنید و واقعا سرگرم کننده است و فقط زمانی تبلیغات وجود دارد که بخواهید تبلیغات وجود داشته باشد.
Merge Battle Car: Idle Clicker নৈমিত্তিক rqm
من نمی توانم چیزی بگویم این بازی فوق العاده است و همچنین ماشین ها بسیار باحال به نظر می رسند، اما این واقعاً تنها چیزی است که می توانم بگویم، اما فقط به انجام کار خوب برای سازنده و بقیه ادامه دهید.
من ماشینها را دوست دارم، بنابراین فکر میکنم بازی بسیار جالبی است p.s.
Merge Battle Car: Idle Clicker Casual trvm
یک باگ در بازی وجود دارد... وقتی بازی را باز کردم، فقط یک زیگ زاگ اتفاق افتاد
من به این یکی 5 میدهم زیرا شما مسابقه میدهید و ماشینهای مختلف را با هم ترکیب میکنید تا ماشینهای جالبی بگیرید که این پنج ستاره من است. من احساس می کنم که مردم باید دیواری را بازی کنند زیرا آرامش بخش و سرگرم کننده است و شما می توانید آن را هر کجا که بخواهید حتی در یک سفر جاده ای انجام دهید.
Merge Battle Car: Idle Clicker নৈমিত্তিক rqm
بازی عالی. تبلیغات بد نیست که بنشینید و چیزهای رایگان دریافت کنید. من چندین بازی ادغام شده روی گوشی خود دارم و برای گذراندن زمان عالی هستند.
من دوست دارم به دلیل کولر ماشین باشد
بازی خوبی است اما گاهی اوقات به صورت تصادفی ظاهر می شود
بد نیس
اگر اینترنت ندارید بازی مدفوع می شود
این یک رزین بازی خوب است که چرا من یک 3 می دهم زیرا بازی های زیادی وجود دارد که درست شبیه آن هستند
آنقدرها هم خوب نیست
افتضاح
Merge Battle Car: Idle Clicker 캐주얼 게임 tlwl
Asphalt 8: Rápidas carreras Carreras jph
مرحله های اولش خوب بود. ولی بعد.روی ۱۸. درصد قفل. کرد. 😕😕😕 😕😕 😑😑😑
مشکلی نیست. باید ماشینها هزینه کمتری داشته باشند، فکر میکنم هزینهشان خیلی بیشتر است، شما ماشینها را ارتقا دهید
من از آن خیلی خسته کننده متنفر بودم و می خواستم ماشین های باحال را تغییر دهند نه ماشین های جنگی که نماد را تغییر دهند
Merge Battle Car: Idle Clicker Casual trvm
فوقالعاده بود و به راحتی میتوان این بازی جالب را انجام داد، حتی پدربزرگ من آن را دوست داشت و در آخر اما نه کماهمیتتر، فکر میکنم باید برای این بازی جذاب هزینه کنید.
من این را دلیل میانه میدانم که خستهکننده میشود، اما وقتی حوصلهتان سر میرود میتواند خوب باشد.
زیاد بد نیی
واقعاً سرگرم کننده است، اما ماشین ها وقتی سطح بالاتری دارند چندان جذاب به نظر نمی رسند و بازی بعد از مدتی بسیار خسته کننده می شود
عالی بود شما هم بریزید 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
این ادغام خیلی باحاله
خوب بود من دوست دارم که چگونه به ساخت ماشین های خنک تر و بهتر ادامه می دهد
بازی واقعن خوبی نصب کنید😚👍😚💗💋
من فقط این را برای ماشین مجانی می کنم
به بسیاری از تبلیغات
این بازی نتوانست دانلود این بازی بسیار بد است
بازی خیلی جالبیه من عاشقشم
عالیه، 👏👏👏👏
نمی توانم هیچ ویدیویی را تماشا کنم
یک کلام_عالی