Post by stocymhertincle on Mar 9, 2022 6:07:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Shooter 2 - Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Shooter 2 - Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключове за увеличаване на кодовете ▞▞▞
▞▞▞ Alien Shooter 2 - Reloaded 2022 version ▞▞▞
Как да приближа екрана? Едва виждам героя или нещо подобно.
Обичам тази игра ❤️.. Много хубава
Alien Shooter 2 - Reloaded Jangovar hiud
Безплатната версия работи перфектно с контролера razer kishi, докато тази версия изобщо не. Възстановено.
Забавна игра с тромави контроли, но си струва $7
Много добра игра 😀
Alien Shooter 2 - Reloaded Akcija sab
Много забавления за феновете на екшън RPG.
Страхотно, страхотно класическо
Страхотна игра!
Прекрасно представяне на добрата класика.
Носталгията по детството настрана, - Страхотна Campy Scifi Horror настройка - Пристрастяващ геймплей - Постоянни ъпгрейди на оборудване - Hordemode
Играя това със слушалки и звуковите ефекти и гласовата игра са отлични. Много харесвам игри с надграждаеми герои и оборудване.
Най-вече ми харесва, но съм разочарован от това как трудността нараства бързо и че оръжията са МАСИВНО СКЪПИ!
Носталгия от компютърни игри.... Силно се надявам на същата графика, както и на Alien Shooter 2 The Legend
Всичко е страхотно за това. За по-излъскано изживяване, бих искал разработчиците да добавят поддръжка на геймпада за тази игра.
Страхотен стрелец без покупки в приложението.
Еха!!!!
Alien Shooter 2 - Reloaded Aksi fgo
Купен и възстановен веднага щом разбрах, че няма поддръжка за геймпад 👎
Страхотна игра! Трябваше да купя това вместо базираната на партиди freemoum версия.
От далеких времён помню още беше такава вещ, като редакторска карта под AS1 и 2. Не мислехте как да реализирате и портирате това на телефона? Например във вид на "съобщества", където потребителите биха могли да създават свои локации и да се делят с тях с други играчи 🤔
Отнема секунда, за да разбера какво се случва като цяло, но аз съм избухлив! С него!
Обичам играта. Има нужда от полиране на контролите, но играта е превъзходна.
Kaboom boom meat splash
Хуху
Игри за пристрастяване
Бойна игра
Страхотна игра. След като го играете няколко етапа, играта и историята наистина започват да ви нарастват и се чувствате като пълен стрелец. Искам да кажа, че започваш да навлизаш в детайлите на игрите. Разработчикът наистина вложи много грижи в това. Страхотна игра. Много съм доволен от покупката си.
Моля, коригирайте проблемите с допълнителните задачи. Някои задачи не работят. Благодаря..
Благодаря ти Сигма. Най-накрая премиум версия на тази игра.
Alien Shooter 2 - Reloaded მძაფრსიუჟეტიანი aks
Това е, което помниш. да. Ще се забие на препятствия. Много.
Доста невероятно, обичам ретро усещането и графиката и факта, че е безплатен за игра. Самата игра е предизвикателна и има възнаграждаващ и забавен геймплей, взех я за продажба и не съжалявам нито малко!
Добре, играта е хубава, но има толкова много грешки.
Страхотно с гласовете, бих искал да го добавите на PC The legend и за мобилния телефон
Go Escape! Pelihalli sirv
Страхотно олдскул забавление!!!
Страхотно страхотно
Каква прекрасна класика Reloaded Rocks.
Една страхотна игра
Хубаво, но понякога заседнало, не може да се движи
Бихте ли нулирали процеса на мисията всеки път, когато увеличавам ранга
Супер игра, но мисията е много по-малко
Страхотна игра
Страхотна игра!
Добра версия на компютърната игра...