Post by stocymhertincle on Mar 9, 2022 6:04:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyondium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyondium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha çox dözüm ▞▞▞
▞▞▞ Beyondium 2022 version ▞▞▞
O, əla!?!?!?
Kingdom Clash - Battle Sim Strategi apai
Təkrarlanan, mənasız və ümumiyyətlə darıxdırıcı
Zövqlü, lakin mütləq 2 dollar dəyərində deyil
Darıxdırıcı
Kaş ki, almasaydım. Bunun maarifləndirici olacağını düşündüm. Bunun əvəzinə çox çətin və darıxdırıcı idi və mənə 100% heç nə öyrətmədi.
... hələ də ölümcül darıxdırıcı olsa da, qıcıqlandırıcı və sinir bozucu. Smash Hit oyununun nə qədər böyük olduğunu nəzərə alsaq, çox ayıbdır. Bu, şübhəsiz ki, eyni liqada deyil.
Beyondium Аркадни qqo
Gözəl vizual, lakin oyun təkrar dəyəri üçün düz düşür. Bu pulsuz proqram imo olmalıdır.
Əyləncəli, sürətli oyun. Seçmək üçün 5 fərqli ssenari. Bilmirəm niyə daha populyar deyil.
Bir neçə turdan sonra lazımsız
Siz cəhd etməlisiniz.
Heç bir hərəkət, sirr və ya sürpriz üçün ödəmədən danışın. Mənə bir ara ver, bundan.
Bu, çox çətin oyundur, əl və göz koordinasiyanızı sınayacaq.
...amma mən daxil ola bilmədim. Güman edirəm ki, bu oyunu bəyənən insanlar var, amma təəssüf ki, mən onlardan deyiləm.
Əla oyun. Əla vizual. Yenidən alardım.
Həddindən artıq təkrarlanan
gözəl
Beyondium Arkādes spēles fros
Sadəcə buna dəyməz
Düşünürəm ki, bu, zəhmli və gözəl hazırlanmışdır, lakin mən bunu çox asan hesab etdim və çox tez başa düşdüm. Bilirəm ki, ballarımı yaxşılaşdırmağa davam edə bilərəm, amma artıq hədəflər yoxdur. Mən bəzi obyektiv çağırışlar və bəzi güclənmələr və ya başqa bir şey görmək istərdim. Bizi daha uzun müddət bağlı saxlamaq üçün belə bir şey həyata keçirin və mütləq 5 ulduzlu bir oyun olacaq.
Ayrıldığım üçün ağlamaq istədiyimi hiss edəndə bu oyunu oynadım, çox şey etmədim və buna görə də məni məşğul etdi
Olduqca darıxdırıcı oyun olsa da
Qırmızı və mavi hissəciklər. DNT kölgələri. Qədim maşınlar. Mən aliməm. salam Henrik. 10/10.
Əla oyun! Həmişə olduğu kimi Mediocre bunu bacardı
Darıxdırıcı!
Beyondium sizi ağıllı hiss edir
Həqiqətən çətin
7
Bu oyun haqqında kifayət qədər yaxşı şeylər deyə bilmərəm, bu, olduqca çətin və sürətli templi və çox əyləncəlidir. Kaş ki, bununla daha çox şey edə bilsəydilər, amma yəqin ki, oyun olması lazım olduğu qədər populyar deyildi. Bu, yaxşı miqdarda reflekslərin dəqiqliyi və zəka tələb edir!
Gözəl atom!!!
Cel mai nașpa joc ever !👎
Mediocre şirkətinin adi yüksək istehsal dəyərləri tətbiq olunur. Heç bir reklam və ya diqqəti yayındırmayan gözəl görünür və səslənir. Konseptual olaraq bu, arcade sürəti ilə hərəkət edən qəribə kiçik yüngül tapmacadır və əsas strategiyanızın nə olması dərhal intuitiv deyil (Qısa versiya: nöqtələri birləşdirin. Daha uzun versiya: düzgün nöqtələri birləşdirin). Bir neçə dəqiqədən sonra klikləndi və indi mən ona daxil oldum. Bu Tetris qaşınmasını cızmaq üçün seğirmə və düşünmənin gözəl birləşməsi.
Bu oyun deyil, heç bir mükafatı və nəticəsi olmayan mənasız proqramdır