Post by gebooksizzgranun on Feb 9, 2022 13:19:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ School of Dragons ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ School of Dragons IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченно все ▞▞▞
▞▞▞ School of Dragons 2022 version ▞▞▞
Потрібно вавай
Чи можна буде легше отримати драконів Також чи можете ви знизити ціни, будь ласка, я перестав грати в гру на довгий час через ціни та жорсткість гри. Будь ласка, зробіть ціни нижчими, зробіть квести трохи легшими, у стайнях зробіть кілька областей штрихування і простіше отримати одну, як наприклад. кожні кілька рівнів ви отримуєте безкоштовну стайню? І, що найголовніше, ДІЙСНО ПОТРІБНО ВМІТИ ЛЕГКО ВИХОДИТИ ДРАКОНОВ ДУЖЕ ВАЖКО. Будь ласка, виправте ці речі
School of Dragons 3.18.0 Завантажте APK для Android | Aptoide
Я давно не насолоджувався цією грою Є більше функцій, які з'являються з новими речами, і вони стають все більш чарівними
Привіт, мені дуже подобається грати у вашу гру, але щоразу, коли я відкриваю вашу гру, я отримую повідомлення: Будь ласка, оновіть свою гру в магазині додатків, щоб отримати найновіші функції та оптимізацію. Неможливо обійти це повідомлення про помилку. Я не можу оновити гру, тому що магазин додатків не надає мені можливості оновити. Я спробував видалити гру, а потім знову встановити все безрезультатно. Будь ласка, допоможіть. Я просто хочу пограти в гру. Дякую, Лілі
Ця гра дивовижна, але єдина причина, чому я ставлю їй 3, це тому, що я закінчив усі свої квести і не маю нічого спільного, і я збирався купити членство, але це обмежений час, тому я думаю, що це справжня марна трата, принаймні зробити гру тож квести безкоштовні, але ви повинні заплатити, щоб отримати дракона, якого ви розблокували, наприклад: ви виконуєте квест vanihiem і розблокуєте Sentinal, але це коштує членства або дорогоцінних каменів, будь ласка, зробіть це, тоді це буде найкраща гра.
Будь ласка, виправте це. Щоразу, коли я отримаю членство, він завжди виходить із мого облікового запису! Я спробую знову зайти, але він каже, що моє ім'я користувача та пароль неправильні! У мене були найкращі дракони в грі, а тепер все пропало! Будь ласка, виправте. Крім того, це досить добре.
Fancy Pants Adventures อาร์เคด ntfy
Що спочатку робити райський єсть
Це хороша гра, але вона потребує більше драконів, з яких ви починаєте спочатку. Крім того, було б набагато краще, якби гра дозволяла вам вибрати, з яким драконом ви почали. Крім того, все коштує приблизно так, як усе має бути відкрите для всіх. Але як і все коштує дуже дорого, коли вже важко отримати дорогоцінні камені, монети та все таке.
Гра змушує вас платити за те, щоб відтворити деякі частини історії, але це безглуздо, просто змусьте гру коштувати грошей і дозволити всім у грі безкоштовно і виправити штучний інтелект. які слідують за вами, вибачте, беззубий набагато швидше, ніж деякі ударні щелепи.
Справді добре, ви повинні спробувати, ви отримаєте прикрасити свого власного дракона і свого персонажа, і ви зможете вибрати колір свого дракона, і якщо ви продовжуєте видаляти гру, ви отримаєте різних драконів, і ви можете назвати свого дракона будь-яким ім'ям ти хочеш
Мені подобається сама гра, моя єдина проблема полягає в тому, що останнім часом вона продовжує виходити з системи кожні п’ять хвилин, коли я граю. Я намагався пройти лабіринт, і коли він вийшов із системи, це не зберегло мій прогрес.Якби ви виправили це, це було б дивовижно, до того часу я закінчив грати, тому що я можу зробити все, що завгодно.
У версії Android є серйозна помилка. Схоже, гра застрягла, не рухається вперед після анімованої сцени, і я чекав, доки я побачив, що на ньому написано «вийшов із системи». Я пробував цю помилку 17-18 разів. Це довело, що є помилка.
Це хороша гра, але щоразу, коли я намагаюся ввійти до свого персонажа, вона не дає мені нічого робити, це просто збій, будь ласка, виправте це.
Вона найкраща у світі
Мені дуже подобається, як дресирувати вашого дракона, але я думаю, що гра була б набагато кращою, якби вони оновили графіку в грі!! Крім цього глюк у грі та лаг. Але трохи. Можливо, незабаром вони з'являться, хто знає!!
Мені подобається гра, і вона має гарну графіку, але за все потрібно заплатити. Якщо ви не заплатите, ви отримаєте ігровий процес на тиждень
School of Dragons Hry na hrdiny wcd
Мені дуже подобається гра, проте вона вилітає майже на кожному екрані завантаження і робить її неможливою. Поставив би це 5 зірок, якби я дійсно міг вийти з Нью-Берка.
School of Dragons Hry na hrdiny wcd
Я думаю, що ця гра неймовірна. Відкидаючи помилки. У всякому разі, давайте перейдемо до суті. Я вважаю, що має бути інша подія. Ця нова подія, яка б вона не була, ймовірно, має сприяти ще одному фільму про те, як приручити дракона. Це лише думка.
Я вважаю, що гра чудова, а дракони чудові, просто все дуже дорого. Я також думаю, що люди, які отримують членство, залишаються там після членства. якщо це можна буде виправити, вона знову стане моєю улюбленою грою. Я також думаю, що має бути дитяча нічна фурія, дитина легка фурія, і ми повинні мати можливість розводити наших драконів і робити гібридів.
Так класна попробую скачати
Ця гра жахлива, вона продовжує виходити з системи щоразу, коли я виходжу і повертаюся, і це перезапускає весь мій прогрес. Я буквально купив членство і нового дракона, а тепер все це зникло через цю жахливу гру. Огляд з однією зіркою не рекомендую
Цей додаток дивовижний!! Ви можете мати власних драконів і кататися по картах. На мою думку, це краще, ніж будь-яка інша гра httyd. Єдине, що мені не подобається, це те, що вам потрібно купувати членство, щоб отримати нічну лють і легку лютість. Але крім цього ця гра дивовижна!!
Я люблю цю гру! Хоча мені було б приємно, якби вони додали подібну частину другу до острова драконів, якби ви виростили все, що дракон є в яйці, яке знайдете! І деякі речі, коли ви можете заробляти дорогоцінні камені, стабільний і подібні речі, і якщо ви виберете мій огляд, я чекатиму ще одного оновлення! до побачення.
Прекрасна гра рекомендую
Потрібно ще 1GB докачувати
Я ніколи не міг повністю насолоджуватися грою, тому що вона була дуже затримкою, і мені довелося отримати членство, щоб навіть грати в будь-які місії. Вам дійсно потрібно попрацювати над цим, тому що зараз ніхто не хоче платити за членство за таку відеоігри, як cmon
Гра вимкнулася, як тільки я спробував її запустити, а потім після спроби відкрити її вдруге, вона нарешті запустила, але це не дало мені створити свого персонажа, а потім після того, як я сказав, що закрути її, і пішов з тим, що я застряг, коли гра почала Елементи керування дуже чутливі та погано реагують, а потім усе перестає реагувати, як тільки ви виконуєте своє перше завдання.
Забагато помилок і збоїв, і у мене дуже хороший Інтернет і сигнал. І є лише 3 дракона, які ви можете отримати на початку. Я хочу отримати шанс отримати більше драконів. Такі як: Typhoomerang, Snaptrapper, Scauldron та все, що ще можливо. Крім усього цього, це дійсно хороша гра. Якби ви могли поставити ще принаймні два шанси дракона на початку і, можливо, перевірити ці помилки та збої, я дам п’ять зірок.
Я поставив цьому чотири, тому що мені не подобається, що ви повинні зареєструватися, щоб просто поговорити з іншими, я дійсно хочу, щоб це змінилося. ви можете це виправити? загалом дракони милі, а гра чудова! і ще одна причина полягає в тому, що він не впускає мене в гру, навіть якщо я був підключений до гри. ви можете виправити ці дві речі?
Така класнагра
School of Dragons. 4.1. Звідти дракона і змагайтеся з гравцями ... Повноцінна ММОРПГ для Android. Dragons World. 4. Вирощуйте драконів і бийтеся з гравцями.
Fly dragons and race against your friends in over 30 courses! • Hatch and collect dragons in your stables and send them out on dragon missions
До того, як я намагався ввійти в систему під час або в Open World, це було приємно. Тепер я просто розчарований
Ужасна гра довго завантажується!
Мені подобається гра, але одна величезна проблема: я зробив нове оновлення, а потім воно постійно говорить мені, що мені потрібно зробити оновлення, але я не можу, тому що вже зробив, тому я навіть не можу зайти в гру, тому що це говорить щоразу, коли я намагаюся потрапити. У мене також були проблеми в минулому, коли це раптово скинуло мене до початку з драконом у клітці, але дракон той самий дракон, що й минулого разу з кольорами Я встановив це. Це стає дратувати.
Як управляти?!
Ваш попередній перегляд гри не показує жодного з фактичних рівнів гравця чи живої гри. Тому це трохи заплутано щодо того, чого очікувати від гравця. Також важко визначити вік ваших очікуваних гравців.